Nina

Olen keravalainen vuonna 1975 syntynyt sosionomi ylempi AMK (sosiaali- ja terveysalan johtaminen ja kehittäminen) sekä ratkaisukeskeinen työnohjaaja. Työskentelen vammaisjärjestössä toiminnanjohtajana. Ennen siirtymistäni järjestötyöhön työskentelin sote-sektorilla erilaissa kehittämis- ja johtotehtävissä. Nuorena tein käytännön hoito- kasvatus- ja ohjaustyötä mm. lastenhoitajana, lastentarhanopettajana sekä ohjaajana asumisyksikössä.

Olen lähtöisin Helsingistä ja Keravalle päädyin vuonna 2004 Vantaan ja Sipoon kautta. Olemme viihtyneet Keravalla hyvin. Kompakti lyhyiden välimatkojen radanvarsikaupunki on osoittautunut sopivaksi asuinpaikaksi viisilapsiselle perheellemme. Nykyään meitä on saman katon alla enää neljä, me vanhemmat ja kaksi koululaista.

Vapaa-aikanani luen, neulon ja ulkoilen kahden ihanan rescuekoiramme Nuudelin ja Nuuskun kanssa. Aina kun mahdollista, vetäydymme mökillemme Etelä-Savoon. Iloa arkeen tuovat myös kolmannen vuoden psykoterapeuttiopinnot, joita opiskelen Tampereen yliopistolla.

Olen Keravan kaupunginvaltuutettu, Keravan sd-valtuustoryhmän puheenjohtaja ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallituksen jäsen sekä Terveydenhuollon palvelut -jaoston varapuheenjohtaja. Olin Keravan Sosiaali- ja terveyslautakunnan varsinainen jäsen vuosina 2013 - 2022.

Vaikuttaminen ja yhteiskunnallisen osallisuuden edistäminen on aina ollut minulle tärkeää. Tämän takia olen vuosien aikana toiminut monissa erilaisissa kolmannen sektorin luottamustehtävissä. Työhöni kuuluu oikeuksien valvontaa  ja kohtaan ihmisiä, joiden tarpeisiin yhteiskunta ei vastaa. Nyt kun katson elämääni taaksepäin koen, että kokemuksistani on muodostunut hyvä pohja asioiden laajemmalle ymmärrykselle ja uuden oppimiselle tulevaisuudessakin.